Wat is Ban(d)twerp?

Iedereen die muziek maakt, verdient een plaats op Bandtwerp! 

Ban(d)twerp droomt over een betrouwbare, consistente en vooral gratis database van artiesten. Een droom over een plek waar je lokaal talent kan opzoeken. Een plek waar garagebands naast lokale helden staan. Een plek die een blik gunt in de natuurlijke habitat van de homo muzikantus: de repetitieruimtes.

Ban(d)twerp tracht een forum te bieden aan alle muzikanten: bewust solo, in want of of net groepjes die al even bezig zijn. Een forum waar organisatoren lokaal talent kunnen scouten, maar waar muzikanten zelf zich enerzijds kunnen promoten en anderzijds hun netwerk kunnen uitbreiden.

Ben jij een (bewust) solo muzikant? 
Dan kan je hier jouw talenten aanprijzen en uitleggen wat je precies zoekt ( een groep / tijdelijke projecten / speelkansen). Nodig mij uit via bandtwerp@gmail.com, ik maak wat foto’s, stel wat vragen en maak een artikeltje voor jou op. Helemaal awesome zou zijn als we samen een covertje kunnen maken.
Opgelet: om mezelf niet in diepe kosten te steken, vraag ik een kilometervergoeding per afgelegde kilometer. Volgens SD Worx bedraagt die tot 30 juni 2015 €0,34 per afgelegde kilometer. 

Speel jij in een groep? 
Dan kan je hier jouw talenten aanprijzen en uitleggen wat je precies zoekt ( versterking, speelkansen, …).
Nodig mij uit via bandtwerp@gmail.com en ik kom eens langs op een repetitie. Ik maak wat foto’s, stel wat vragen en maak een artikeltje voor jullie op. Helemaal awesome zou zijn als jullie een nummertje voor mij zouden inspelen.
Opgelet: om mezelf niet in diepe kosten te steken, vraag ik een kilometervergoeding per afgelegde kilometer. Volgens SD Worx bedraagt die tot 30 juni 2015 €0,34 per afgelegde kilometer. 

Ben jij organisator? 
Dan kan je hier lokaal talent scouten. Het is mijn doel een consistente weergave van lokaal talent te bieden. Elke artiest tag ik met een genre, soort bezetting, ervaring, regio, … Op die manier kan je makkelijk zoeken naar muzikanten op jouw maat.
Je kan mijn diensten ook inschakelen om jouw event mee te promoten, te recenseren e.d.
Opgelet: mail hiervoor naar bandtwerp@gmail.com om verdere afspraken te maken. 

Regio’s
Er staan geen vaste grenzen op, maar deze website focust zich op Antwerpen en de brede omgeving daar rond.
Mogelijke steden: Antwerpen, Merksem, Deurne, Brasschaat, Schoten, Brecht, Zwijndrecht, Hoboken, …
Een groot pluspunt is bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Voor alle (aan)vragen, opmerkingen, ideeën en dergelijke, mail naar bandtwerp@gmail.com of vul het contactformulier in!

Leave a Reply